65

Facebook-analys av

SabrinaReveals

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från SabrinaReveals. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. SabrinaReveals publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
96
Följare
1,4K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
18,6
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
13,8

Vinnarinlägg

SabrinaReveals

All item are available on hand and ready to ship

228 interaktionspoäng på 1 369 följare
SabrinaReveals

All item are available on hand and ready to ship

228 interaktionspoäng på 1 369 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

SabrinaReveals
0 interaktionspoäng på 1 369 följare
4 v sedan
SabrinaReveals
0 interaktionspoäng på 1 369 följare
4 v sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.