70

Facebook-analys av

Rolf Berg Keramik AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Rolf Berg Keramik AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Rolf Berg Keramik AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
97
Följarskara
52
Frekvens
17
Följare
1,6K
Interaktioner
4,3K
Interaktioner per inlägg
617
Interaktioner per följare
2,8
Inlägg per vecka
0,3

Vinnarinlägg

Rolf Berg Keramik AB

Jultävling & julmarknad - Vinn en signerad Årstomte av Rolf Berg!

2 858 interaktionspoäng på 1 568 följare
Rolf Berg Keramik AB

För sin gärning inom kultur & näringsliv har Rolf Berg blivit utsedd till mottagare av Eskilstuna Kommuns förtjänstmedalj

206 interaktionspoäng på 1 568 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Rolf Berg Keramik AB

Lördag 23 december är sista dagen vi har öppet 10.00-14.00 Sedan stängt för julledighet och öppnar åter 9 januari -2018 Vi önskar alla våra kunder En God Jul och Ett Gott Nytt År !

109 interaktionspoäng på 1 568 följare
Rolf Berg Keramik AB

Vinnaren i årets Jultävling är.....

180 interaktionspoäng på 1 568 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.