61

Facebook-analys av

Skadeservice I Östhammar AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Skadeservice I Östhammar AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Skadeservice I Östhammar AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
51
Frekvens
56
Följare
1,3K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
66,2
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
2,7

Vinnarinlägg

Skadeservice I Östhammar AB

Det är med oerhörd glädje och stolthet vi meddelar att vi blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens industri! Vi har fantastiska medarbetare som för oss framåt och som tillgodoser och överträffar våra kunders förväntningar gång på gång. Tusen tack till alla er som är med oss på vår resa!

352 interaktionspoäng på 1 260 följare
Skadeservice I Östhammar AB

I bland tar livet en oväntad sväng. Ibland bryts vardagens invanda rutiner mot morgondagens oskrivna blad och ibland blir ingenting sig likt igen. I vår närhet finns medarbetare, vänner och familj som fått livets oväntade sväng och för dem och alla andra som drabbats och drabbas önskar…

Tillsammans mot cancer - tv4.se

Tillsammans mot cancer är en gala livesänd från Annexet i Stockholm som leds av Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson. Kvällen bjuder på musik och uppträdanden från välkända artister, bland andra Loreen, Magnus Uggla, Sabina Ddumba och Tommy Nilsson.

308 interaktionspoäng på 1 260 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Skadeservice I Östhammar AB
5 interaktionspoäng på 1 260 följare
4 mån sedan
Skadeservice I Östhammar AB
9 interaktionspoäng på 1 260 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.