67

Instagram-analys av

SkiStar Åre

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från SkiStar Åre. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. SkiStar Åre publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
74
Frekvens
55
Följare
24,2K
Interaktioner
23,1K
Interaktioner per inlägg
1,9K
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
2,5

Vinnarinlägg

SkiStar Åre

En dag som lätt tar en ”topp 3 placering” över vinterns bästa dagar! Och det är ingen enkel lista att slå sig in på, då den här vintern hittills har överträffat det mesta! #älskasnö #skistaråre #åre Tagga någon som borde få hänga Åre sådana här dagar! ⛷❄️????

3 497 interaktionspoäng på 24 247 följare
SkiStar Åre

Nu låter vi kung Bore Bore fylla på med mer snö ❄️ någon dag! Sen lovar vi att bjuda på en del sol ☀️ och krispiga vinterdagar under nästa sportlovsvecka! #älskasnö #skistsråre #bluebird #åre

2 716 interaktionspoäng på 24 247 följare

Förlorarinlägg

SkiStar Åre

Gråmulet nere i byn? Glöm inte att kolla in webkamerorna på skistar.com/are eller i appen! Idag har vi inte sett solen på hela dan i lågzonsområdet ☁️☁️ MEN kolla in högzon på Åreskutan! ☀️☀️☀️ #älskasnö #skistaråre #åre

759 interaktionspoäng på 24 247 följare
SkiStar Åre

Valles vårvinterveckor med ankomster 7-15 april. Gratis skidskola, skidhyra och SkiPass till alla barn tom 6 år. BOKA INNAN 31 januari på skistar.com #älskasnö #skistaråre

778 interaktionspoäng på 24 247 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.