60

Facebook-analys av

Biltjänsten Serrander Bil AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Biltjänsten Serrander Bil AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Biltjänsten Serrander Bil AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
52
Frekvens
52
Följare
1,4K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
72,0
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Biltjänsten Serrander Bil AB

Då har äntligen de två första rullat ut från Stingerfabriken i Eskilstuna. Vill du veta mer eller provköra Kia Stinger? Välkommen in till oss så berättar vi mer!

275 interaktionspoäng på 1 397 följare
Biltjänsten Serrander Bil AB

De första leveranserna står startklara... SÅ vi har väntat och längtat! Trevlig söndag!

128 interaktionspoäng på 1 397 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Biltjänsten Serrander Bil AB
1 interaktionspoäng på 1 397 följare
2 mån sedan
Biltjänsten Serrander Bil AB
2 interaktionspoäng på 1 397 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.