62

Instagram-analys av

Birger - lilla Storsjöodjuret

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Birger - lilla Storsjöodjuret. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Birger - lilla Storsjöodjuret publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,3K
Interaktioner
1,8K
Interaktioner per inlägg
153
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Birger - lilla Storsjöodjuret

Glad lucia! #lucia #lucia2017 #birger #storsjöodjuret

204 interaktionspoäng på 1 273 följare
Birger - lilla Storsjöodjuret

Nu köööör vi!!! ❤️????❤️????❤️ #öfk #herthaberlin #segertåget #europaleague #birger #storsjöodjuret

201 interaktionspoäng på 1 273 följare

Förlorarinlägg

Birger - lilla Storsjöodjuret

Nu har jag ett RIKTIGT lyxigt julklappstips! UF-företaget Storsjöodjuret UF har tagit fram en Birger - Limited Östersund Edition! En Östersundsspecial av mitt goseodjur komplett med ÖFK-halsduk och en badge med Östersunds snöhjärta! Allt förpackat i en snygg påse. Med de första…

103 interaktionspoäng på 1 273 följare
Birger - lilla Storsjöodjuret

”Håll Storsjön ren - jag bor här!” Kommunerna runt Storsjön bad mig hjälpa till att lära barn om vad man får, och inte får, spola ned i toaletten! Här är en liten film om det! ???????? Snyggt filmat av @skildringprod #birger #storsjöodjuret #hållstorsjönren #världstoalettdagen #nestorville

113 interaktionspoäng på 1 273 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.