67

Facebook-analys av

Förebyggandeenheten, Gävle kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Förebyggandeenheten, Gävle kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Förebyggandeenheten, Gävle kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
77
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,3K
Interaktioner
4,7K
Interaktioner per inlägg
108
Interaktioner per följare
3,8
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Förebyggandeenheten, Gävle…

Nu börjar planeringen för vårens föräldragrupper ta form och först av allt vill vi bjuda in till två TONÅRSFÖRÄLDRARGRUPPER med start 30/1 eller 11/4. Att vara förälder till tonåringar är inte alltid så enkelt. Som förälder kan man känna sig ensam och maktlös och då kan det…

220 interaktionspoäng på 1 252 följare
Förebyggandeenheten, Gävle…

Ännu en GRUPP FÖR TONÅRSFÖRÄLDRAR med Anna-Carin och Ingela startar inom kort och det finns ett fåtal platser kvar! Läs mer nedan och/eller tipsa gärna andra! Att vara förälder till en tonåring är inte alltid så enkelt... Som förälder kan man känna sig ensam och maktlös och då kan…

215 interaktionspoäng på 1 252 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Förebyggandeenheten, Gävle…
8 interaktionspoäng på 1 252 följare
5 mån sedan
Förebyggandeenheten, Gävle…

Mycket att glädjas åt denna vecka i Gävle! Nu införs den våldsförebyggande policyn Huskurage i Gävle, och först ut är stadsdelen Brynäs! Målet är att få fler grannar att agera vid oro för hot, våld eller övergrepp i hemmet. Som förebyggandeenhet tycker vi detta är ett…

13 interaktionspoäng på 1 252 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.