49

Facebook-analys av

Fitness & Friends Jönköping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Fitness & Friends Jönköping, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*49, vilket är 3 % sämre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Fitness & Friends Jönköping publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Fitness & Friends Jönköping för oengagerande inlägg. De 2 258 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Fitness & Friends Jönköping. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
36
Följarskara
52
Frekvens
61
Följare
2,3K
Interaktioner
2,4K
Interaktioner per inlägg
23,9
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
4,1

Vinnarinlägg

Fitness & Friends Jönköping

Vi söker nu deltagare till WeightTrainer som startar i april 2018. Du möter sommaren lättare och mycket starkare! För mer info och ansökan:

146 interaktionspoäng på 2 258 följare
Fitness & Friends Jönköping

Behöver du hjälp att komma igång med träningen? Vi hjälper dig! Maila direkt till [email protected] eller [email protected] Du kan även fylla i formuläret som finns via länken Vi ser fram emot att träffa dig! Med vänliga hälsningar …

146 interaktionspoäng på 2 258 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Fitness & Friends Jönköping

I morgon så har det blivit några ändringar i passchemat pga sjuk instruktör. Vi vill informera om att det kommer att ligga två härliga Dansa Afro pass på rad. Kl 17.00 och 17.30. Det är två olika releaser så därför kan du gå och Shakea loss på båda ????????????

0 interaktionspoäng på 2 258 följare
Fitness & Friends Jönköping

Dagens föreläsning blir tyvärr inställd pga sjukdom. Ny föreläsning kommer inom kort!

0 interaktionspoäng på 2 258 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Ditt personliga gym på Torpa i Jönköping! Vårt mål är att inspirera och guida människor till en god hälsa genom glädje, passion och omtanke.