55

Facebook-analys av

Visby Stadsodling

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Visby Stadsodling. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Visby Stadsodling publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,3K
Interaktioner
664
Interaktioner per inlägg
30,2
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Visby Stadsodling

Jultävlingen på vso är att döpa lammet. Skriv vad du vill att lammet skall döpas till. Namnet med flest gilla vinner lammet.

100 interaktionspoäng på 1 289 följare
Visby Stadsodling

Vi börjar få vårkänslor! Ris går upp i rök, bäcken porlar och jordlagret på nya grönsakslandet växer.

67 interaktionspoäng på 1 289 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Visby Stadsodling

Julklappstips! Köp vår handgjorda trälåda för 575kr och fyll den med hantverk och/eller godsaker (ingår ej) Vi har både hantverk och olika té och krydd sorter. Öppet: mån-fre 10.00-18.00 Välkomna!

7 interaktionspoäng på 1 289 följare
Visby Stadsodling

Mia Nydahl visar även några av sina fina målningar. Öppet 10-16 fram till 22/12 öppet igen 9/1 2018 Välkomna

9 interaktionspoäng på 1 289 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.