65

Instagram-analys av

Hem Ljuva Hem

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Hem Ljuva Hem. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hem Ljuva Hem publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
3,2K
Interaktioner
11,4K
Interaktioner per inlägg
89,5
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
16,8

Vinnarinlägg

Hem Ljuva Hem

Idag var det dags för vinstutdelning igen. Emma hämtade sin härliga bomullspläd från Klippan Yllefabrik. Grattis än en gång från oss på Hem Ljuva Hem ????

257 interaktionspoäng på 3 199 följare
Hem Ljuva Hem

För dig som missade julmusiken i butiken idag ???? Tack för den fina underhållningen Malin och Johan ????

205 interaktionspoäng på 3 199 följare

Förlorarinlägg

Hem Ljuva Hem

Dagens bästa julklappstips

0 interaktionspoäng på 3 199 följare
Hem Ljuva Hem

Dagens BÄSTA julklappstips

28 interaktionspoäng på 3 199 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.