66

Instagram-analys av

CeciliaTidstrand

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från CeciliaTidstrand. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. CeciliaTidstrand publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
62
Frekvens
87
Följare
13,9K
Interaktioner
62,9K
Interaktioner per inlägg
503
Interaktioner per följare
4,5
Inlägg per vecka
11,3

Vinnarinlägg

CeciliaTidstrand

Årets adventstrappa: vita hyacinter i kuddmossa och en liten sockertoppsgran "Conica". Hos oss står hyacinterna fint i knopp utomhus stora delar av vintern.

1 843 interaktionspoäng på 13 923 följare
CeciliaTidstrand

Tusen tack @plodderpr @norrviken_bastad @orangeriet_norrviken för en fantastisk dag! En inspirerande dag för alla sinnen i en magisk vacker miljö. #norrviken_bastad #influencers #plodderpr #orangerietnorrviken #norrviken #inspiration #båstad #bjäre #ensmakavjul #välbefinnande #julinspiration…

1 152 interaktionspoäng på 13 923 följare

Förlorarinlägg

CeciliaTidstrand

I går eftermiddag och kväll var jag och ett gäng andra trädgårdsarkitekter/designers inbjudna till en utbildnings-och inspirationsdag hos @markbelysning.skandinavien.ab gällande belysningssystemet In-Lite. Dagen avslutades med besök i några olika trädgårdar som är ljus-satta med In-Lite.…

105 interaktionspoäng på 13 923 följare
CeciliaTidstrand

SOL, hur underbart är inte det? ????????SUN - isn´t it lovely? • • • #minträdgård #mygarden #städsegrönt #trädgård #trädgårdsdesigner #trädgårdsdesign #trädgårdsinspo #trädgårdsinspiration #tradgardsinspo #trädgårdsarkitekt #trädgårdsformgivning #havedesign #gardendesign…

188 interaktionspoäng på 13 923 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.