61

Instagram-analys av

Tidlöst Halmstad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Tidlöst Halmstad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Tidlöst Halmstad publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
50
Frekvens
52
Följare
1,1K
Interaktioner
1,1K
Interaktioner per inlägg
91,8
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Tidlöst Halmstad

Härliga hälsningar från ett idag 33 gradigt Khao Lak Dagarna går fort när man får sol och värme, jag mår som fisken i havet, läser, vilar, äter & dricker gott. ???????????? Stenhårda madrasser precis som skolans grå kullerbyttemadrasser, vem har glömt dem ????

157 interaktionspoäng på 1 066 följare
Tidlöst Halmstad

Skickar en hälsning från ett fint Thailand! ???????? En vecka kvar till jag är tillbaka i Halmstad OCH jag har hört att det kommer många paket på måndag med vårnyheter ! Välkommen på måndag 22/1 kl 11

138 interaktionspoäng på 1 066 följare

Förlorarinlägg

Tidlöst Halmstad

Då kör vi ut det sista på Rean denna veckan sen blir det Vår ! ???????????????????? För det har vi bestämt ! ????#välkommen in #vivillhavårnu #tidlöst #halmstad #sistarean #kungsfreden #finfynd

36 interaktionspoäng på 1 066 följare
Tidlöst Halmstad

Jag måste tyvärr hålla butiken stängd idag och hoppas på bättring till i morgon! ???????? Välkommen igen ! ????

46 interaktionspoäng på 1 066 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.