66

Facebook-analys av

BC Luleå

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från BC Luleå. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. BC Luleå publicerar ett inlägg igenomsnitt 15,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
54
Frekvens
100
Följare
4,3K
Interaktioner
7,0K
Interaktioner per inlägg
70,5
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
15,2

Vinnarinlägg

BC Luleå

En av de absolut största! Ingemar Ek berättar om sina hittills 56 år som engagerad inom basket i Norrbotten.

Retro: Ingemar Ek har 56 år i basketens tjänst - BC Luleå

Foto: Max Wiik Han var med och grundade Luleå Basketcentrum, har tränat Plannja Basket och är i dag ekonom i BC Luleå. Möt 68-årige Ingemar Ek – en av basket-Luleås mest betydelsefulla personer genom tiderna. ”Det är klart att det blir lite för mycket ibland. Men det är för att jag…

345 interaktionspoäng på 4 289 följare
BC Luleå

I dag fyller basketlegendaren Dan Karlsson 80 år. BC Luleå hälsade på honom i hemmet i Tärendö och lämnade över ett matchlinne.

192 interaktionspoäng på 4 289 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

BC Luleå

BC Luleå förlorar på bortaplan mot Södertälje Kings.

6 interaktionspoäng på 4 289 följare
BC Luleå

”Vi förlorar matchen i första quartern”, säger Adam Rönnqvist.

Mardrömsperioden som sänkte BC Luleå - BC Luleå

Foto: Johan Sandström BC Luleå skulle inleda matchen stenhårt – men de första tio minuterna blev en mardrömsperiod. Därför föll Luleålaget på bortaplan mot Södertälje Kings med 83-86. ”Vi förlorar matchen i första quartern”, säger guarden Adam Rönnqvist. BC Luleå ville öppna…

13 interaktionspoäng på 4 289 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.