67

Facebook-analys av

Spirit of Grace Margaretha Leijon

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Spirit of Grace Margaretha Leijon. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Spirit of Grace Margaretha Leijon publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
52
Frekvens
90
Följare
1,6K
Interaktioner
5,7K
Interaktioner per inlägg
50,0
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
12,3

Vinnarinlägg

Spirit of Grace Margaretha…

Dagens kort 5/1 Tio i stavar Att bära för mycket åt andra och sig själv är aldrig bra.. Du har eller haft många gånger då denna böra tyngt dig så mycket att allt känts hopplöst. Hur ska jag lösa detta? Hur ska jag orka? Men lyft ditt huvud och blicka framåt. Som du ser på kortet så…

125 interaktionspoäng på 1 584 följare
Spirit of Grace Margaretha…

Dagens kort 30/11 Sju i stavar Detta kort pratar mycket om att komma vidare trots motstånd, konkurrens. Att vinna mot alla odds. Det är dags för dig att se din egna styrka och inse att det är mycket rädslor som har stoppat dig. Vem skulle du kunna vara utan dom? Vad skulle du kunna skapa och…

113 interaktionspoäng på 1 584 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Spirit of Grace Margaretha…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1637090176343857&id=466911620028391

2 interaktionspoäng på 1 584 följare
Spirit of Grace Margaretha…

Säljes Halssmycke - tror Lena Ranehag som designat. 40 kr plus porto Armband med lavastenar- behöver du jorda dig är dessa stenar de bästa att använda. 40 kr plus porto

4 interaktionspoäng på 1 584 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.