76

Facebook-analys av

Aptus Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Aptus Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*76, vilket är 52 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Aptus Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
54
Frekvens
36
Följare
2,6K
Interaktioner
8,2K
Interaktioner per inlägg
686
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
0,7

Vinnarinlägg

Aptus Sverige

Aptus-serien erbjuder ett stort utbud av hälsovårdsprodukter för hund och katt, med syfte att stärka och bibehålla ditt djurs hälsa. Här hittar du mer information om produkterna och våra återförsäljare: bit.ly/Aptuspet_swe

2 741 interaktionspoäng på 2 632 följare
Aptus Sverige

Aptus Multicat tillskott används för att trygga kattens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Tabletten har dessutom smak av lax som gör att de flesta katter tycker om den och äter den självmant! bit.ly/Multicat

734 interaktionspoäng på 2 632 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Aptus Sverige

Hej alla kattvänner! ???? Idag är det Kattens Dag! ???? Det firar vi med en ????TÄVLING???? på Instagram @aptuspet

14 interaktionspoäng på 2 632 följare
Aptus Sverige

Din chans att vinna Hundboken 2018 från min Almanacka. Gå till för att tävla och dela gärna. Lycka till!

119 interaktionspoäng på 2 632 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.