78

Facebook-analys av

People Change the World

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från People Change the World. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*78, vilket är 56 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. People Change the World publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
50
Följare
1,2K
Interaktioner
15,5K
Interaktioner per inlägg
471
Interaktioner per följare
13,4
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

People Change the World

Barn är fantastiska och modiga! <3 <3 <3 Ofta är det de som först vågar förändra invanda mönster och fördomar. Idag på Internationella barndagen hejar och stöttar vi dem, för att de ska få en bättre framtid!

2 591 interaktionspoäng på 1 157 följare
People Change the World

Det är internationella flickdagen och vi har så mycket att fira! Idag firar vi alla modiga flickor i Bangladesh som varje dag sätter sig på cykeln och visar att flickor visst kan cykla. Dela och visa ditt stöd för alla fantastiska flickor i världen! <3 <3 <3 Vill du veta med och bidra till…

2 371 interaktionspoäng på 1 157 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

People Change the World
7 interaktionspoäng på 1 157 följare
4 mån sedan
People Change the World

”Så otroligt fel jag hade”

8 interaktionspoäng på 1 157 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.