60

Facebook-analys av

LIF Lindesberg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från LIF Lindesberg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. LIF Lindesberg publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
52
Frekvens
75
Följare
1,4K
Interaktioner
1,5K
Interaktioner per inlägg
49,5
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
8,1

Vinnarinlägg

LIF Lindesberg

37-20 mot Tumba och tredje raka segern ???????????? Följ med in i omklädningsrummet och se glädjen efteråt ????

232 interaktionspoäng på 1 449 följare
LIF Lindesberg

Ett rejält ryck i början av andra halvleken grundlade onsdagens bortaseger mot Tumba. Då gick de brandgula från 20-16 till 31-16. (42-30 till slut) Nu firar vi jul med fyra raka segrar!! Härligt jobbat Erik, "Solis" och alla spelare ???????????? Två killar gjorde tvåsiffrigt ikväll…

192 interaktionspoäng på 1 449 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

LIF Lindesberg
5 interaktionspoäng på 1 449 följare
3 mån sedan
LIF Lindesberg

Vi rundar av höstsäsongen på bästa sätt med ett härligt Derby på hemmaplan mot lillebror IFK Nora. Nora som fått fart på sin verksamhet och kommer till arenan som nästjumbo kontra LIF som placerar sig tvåa i tabellen, mycket tack vare skytteligaledaren Jonathan Jepsson. Vill ni se han…

6 interaktionspoäng på 1 449 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.