62

Facebook-analys av

Pizzabakeren Motala

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Pizzabakeren Motala. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Pizzabakeren Motala publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
52
Frekvens
73
Följare
1,3K
Interaktioner
2,3K
Interaktioner per inlägg
48,9
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
7,4

Vinnarinlägg

Pizzabakeren Motala

VINN EN PB FAMILJEPIZZA! Vilket nordiskt land har nationaldag den 17:e maj????????? Skriv ditt svar i kommentarsfältet för att vara med i tävlingen om en familjepizza???? Pssst.. Du kommer väl ihåg dela inlägget så att dina kära vänner också kan vara med & tävla i vår julkalender ????

191 interaktionspoäng på 1 288 följare
Pizzabakeren Motala

VINN EN PB FAMILJEPIZZA! Vad heter världens mest sålda läskedryck????????? Skriv ditt svar i kommentarsfältet för att vara med och tävla om en familjepizza????

142 interaktionspoäng på 1 288 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Pizzabakeren Motala

Orkar du inte laga mat efter mellandagsrean????? Låt oss fixa din middag. Vår meny hittar du på www.pizzabakeren.se ???? Förbeställ gärna på 0141-211020 ????

2 interaktionspoäng på 1 288 följare
Pizzabakeren Motala

Här kommer lunchmenyn för V-51! Pizzabuffé, tillfälligt prissänkt till endast 79:-! Skolungdom (tom. åk 9): 69:- Barn under 12 år: 1/2:a priset. Välkomna på pizzabuffé varje vardag 11:30-14:00. 3 sorters pizza - all you can eat - pizzasallad, dipp-sås, dricka och kaffe ingår. Vi…

2 interaktionspoäng på 1 288 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.