55

Facebook-analys av

Stora Hamnkontoret

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stora Hamnkontoret, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Stora Hamnkontoret publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Stora Hamnkontoret. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
40
Frekvens
53
Följare
562
Interaktioner
1,2K
Interaktioner per inlägg
38,4
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Stora Hamnkontoret

Idag är det exakt ett år sedan vi fick ta emot nycklarna till vårt älskade kontor! Efter dryga tre månader med snickarkläder kunde vi byta om och hoppa i kockrockar och förkläden för att börja göra det vi älskar; laga mat och ge er gäster den service ni förtjänar! Snart är det påsk…

141 interaktionspoäng på 562 följare
Stora Hamnkontoret

Vi på Stora vill tacka alla för ett fantastiskt 2017 och vi önskar er en god jul och ett riktigt gott nytt år! Vi slår upp portarna igen till påsk! ❄️ #storahamnkontoret #lillahamnkontoret #borgholm #öland #godjul #gottnyttår #2018

71 interaktionspoäng på 562 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Halmstad 2 maj, Mölndal 3 maj, Varberg 4 maj eller Skövde 9 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stora Hamnkontoret
2 interaktionspoäng på 562 följare
4 mån sedan
Stora Hamnkontoret

Här bakas det pumpa till decembermenyn! Vi har platser fredag och söndag denna helgen! Ring för bokning på 0485-10110 ❄️

8 interaktionspoäng på 562 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Stora Hamnkontoret är en ala´carte restaurang belägen i Borgholms yttre hamn. Stort fokus på service, mat och en oslagbar utsikt över kalmarsund!