70

Facebook-analys av

Hörbart Stockholm AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Hörbart Stockholm AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 41 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Hörbart Stockholm AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
90
Följarskara
51
Frekvens
38
Följare
1,1K
Interaktioner
1,8K
Interaktioner per inlägg
119
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

Hörbart Stockholm AB

Koppla mobilen till hörapparaten: Nya ”Made for all”-hörapparater

Visit the post for more.

327 interaktionspoäng på 1 079 följare
Hörbart Stockholm AB

Välkommen till Hörbartfamiljen

Hörbart har fått tillökning! Den här gången är vi väldigt glada över att kunna presentera två duktiga audionomer, Karin Lindström och Johan Nordqvist. Karin i Norrtälje Vi fick ett mycket fint intr

184 interaktionspoäng på 1 079 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Hörbart Stockholm AB
27 interaktionspoäng på 1 079 följare
5 mån sedan
Hörbart Stockholm AB

Det finns ett samband mellan hörselnedsättning och demens

När forskarna genom åren sett hur både hörselnedsättning och demens drabbar våra äldre i samhället, ligger det nära till hands för dem att se om det finns ett samband. En grupp forskare från Irland

65 interaktionspoäng på 1 079 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.