61

Facebook-analys av

Elsa Andersons Konditori

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Elsa Andersons Konditori. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Elsa Andersons Konditori publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
61
Frekvens
55
Följare
11,3K
Interaktioner
27,6K
Interaktioner per inlägg
468
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
2,4

Vinnarinlägg

Elsa Andersons Konditori

Nu öppnar vi upp porten till Elsas första julgodisbuffé. 80kr inkl. dryck. Varmt välkomna! ☕️????????

1 382 interaktionspoäng på 11 338 följare
Elsa Andersons Konditori

STORT GRATTIS TILL OS-GULDET FRIDA!????⛷ Hur kan dagen starta bättre!? Frida Hansdotter, du är helt otrolig! ???????????? I helgen ska vi fira med Frida-bakelser (maräng, chokladmousse, passionscurd).

1 217 interaktionspoäng på 11 338 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Elsa Andersons Konditori
32 interaktionspoäng på 11 338 följare
4 mån sedan
Elsa Andersons Konditori

Kära kunder, Tyvärr har vår kortmaskin gett upp. Vi tar emot Swish och kontanter tills kortmaskinen är återställd. Förhoppningsvis är den bara lite fredagstrött, annars blir den fit for fight på måndag igen. Välkomna!

81 interaktionspoäng på 11 338 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.