66

Facebook-analys av

Stall Nicklas Westerholm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stall Nicklas Westerholm. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stall Nicklas Westerholm publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
52
Frekvens
61
Följare
1,2K
Interaktioner
6,2K
Interaktioner per inlägg
138
Interaktioner per följare
5,2
Inlägg per vecka
4,0

Vinnarinlägg

Stall Nicklas Westerholm

Ett gäng nya stjärnor installerade på gården ⭐️

216 interaktionspoäng på 1 187 följare
Stall Nicklas Westerholm

Fredagstrippel

149 interaktionspoäng på 1 187 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stall Nicklas Westerholm

Stallet växer, nya fina hästar är på väg in och vi söker fler hästskötare ⭐️ För mer info, kontakta Nicklas eller Elinor, eller skriv till oss här.

66 interaktionspoäng på 1 187 följare
Stall Nicklas Westerholm

Going ser oskyldig ut, måste ha varit grannen som åt upp hans täcke..

96 interaktionspoäng på 1 187 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.