63

Instagram-analys av

Bjursås Skicenter

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Bjursås Skicenter. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Bjursås Skicenter publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
51
Frekvens
55
Följare
1,3K
Interaktioner
3,3K
Interaktioner per inlägg
157
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
2,3

Vinnarinlägg

Bjursås Skicenter

Idag var det -11 och vackert soligt väder! Om fem dagar öppnar vi och det är verkligen full vinter i Bjursås! Liftpersonalen har haft utbildning och snökanonerna jobbar bra och vi lägger en massa snö! Hoppas vi syns på jullovet! Kvalitetstid tillsammans!#PåFredagÖppnarVi

253 interaktionspoäng på 1 311 följare
Bjursås Skicenter

Börjar ni bli sugna på skidåkning? Vi är!! Senaste dagarna har det kommit massor med snö i Bjursås. Nu väntar vi bara på lite mer kyla så vi kan starta upp nya och gamla snökanoner igen. Härligaste vinterupplevelsen men bara halva resan! Hoppas vi syns i vinter! Välkomna! #kvalitetstid…

231 interaktionspoäng på 1 311 följare

Förlorarinlägg

Bjursås Skicenter

Otroligt fint i både pist och längdspår just nu. 5, 7, 12 och 17km längdspår finns nydraget i Sörskog. Hur fint det är i pisten ser ni själv i filmen. Gott Nytt År och God Fortsättning önskar vi er alla! Vi syns nästa år. Högsta mysfaktorn - halva resan

16 interaktionspoäng på 1 311 följare
Bjursås Skicenter

Imorgon onsdag kan man hänga med och köra park med ledare kl 10-14, nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll. Lunch ingår. Samling vid skidshopen kl 10. Välkomna!

59 interaktionspoäng på 1 311 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.