62

Facebook-analys av

Pinchos

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Pinchos. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Pinchos publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,7K
Interaktioner
5,7K
Interaktioner per inlägg
220
Interaktioner per följare
3,4
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Pinchos

EDIT:TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD ????????Jultävling???????? Det börjar närma sig jul och jultomten var här och ville att vi skulle tävla ut 4 presentkort á 250 kr ???? ❤️Du deltar såhär: gissa vilken av våra nya rätter på menyn som har gått bäst? Pulled porkburgare eller Carnitas?…

1 143 interaktionspoäng på 1 673 följare
Pinchos

Motala, är ni redo????? Lokalen börjar ta form och vi hoppas att ni är lika taggade som vi!???? Vi finns även på instagram???? följ gärna oss för att se mer bilder från Pinchos Motala! https://www.instagram.com/pinchos_motala/

948 interaktionspoäng på 1 673 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Pinchos

????TRUMVIRVEL TACK???? Vinnaren från gårdagens tävling är Nelly Skoglund som skrev: Tar med min vän Felicia Saikkonen som fyller 20 år snart och det skulle vara en perfekt födelsedagsmiddag för henne! ????✨ GRATTIS, ni är välkomna 18.00 till Pinchos Motala! ???????? Ni har väl inte…

21 interaktionspoäng på 1 673 följare
Pinchos
25 interaktionspoäng på 1 673 följare
5 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.