67

Instagram-analys av

Bäckängsgymnasiet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Bäckängsgymnasiet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Bäckängsgymnasiet publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
51
Frekvens
68
Följare
1,4K
Interaktioner
8,7K
Interaktioner per inlägg
218
Interaktioner per följare
6,2
Inlägg per vecka
6,0

Vinnarinlägg

Bäckängsgymnasiet

Bäckäng står när Teknis faller #halib ❤️✊️

645 interaktionspoäng på 1 404 följare
Bäckängsgymnasiet

Dagens hjältar????❤️

598 interaktionspoäng på 1 404 följare

Förlorarinlägg

Bäckängsgymnasiet

FRAMTIDSMÄSSA Vad händer efter studenten, ska du jobba eller plugga? För att komma med lite inspiration, har vi bjudit in olika högskolor och övriga aktörer hit till Bäckäng till vår Framtidsmässa. Framtidsmässan är tisdagen den 6 mars i Centralkapprummet mellan klockan 12.30-15.30.…

71 interaktionspoäng på 1 404 följare
Bäckängsgymnasiet

Sista dagen för min insta vecka på #hängmedbäckäng. En tragedi för många men har lite videor som recapar dagen. Fredagar för oss i ES15D är ganska lugna vi har till att börja med kursen Konstarterna och samhället. Där hade vi betygsamtal och såg på grotesco som behandlade saker…

79 interaktionspoäng på 1 404 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.