66

Instagram-analys av

Elsa Andersons Konditori

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Elsa Andersons Konditori. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Elsa Andersons Konditori publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
76
Följarskara
50
Frekvens
52
Följare
1,0K
Interaktioner
5,5K
Interaktioner per inlägg
184
Interaktioner per följare
5,3
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Elsa Andersons Konditori

STORT GRATTIS TILL OS-GULDET FRIDA!????⛷ Hur kan dagen starta bättre!? Frida Hansdotter, du är helt otrolig! ???????????? I helgen ska vi fira med Frida-bakelser.

395 interaktionspoäng på 1 042 följare
Elsa Andersons Konditori

Jag är så stolt över hela vår fantastiska personal! Här är Elin & Elin, två av våra fyra duktiga konditorer, som under veckan komponerat vår smarriga kakbuffé! Jag tror Elsa också är lite stolt i sin himmel! Kom till fina Norberg och promenera, åk skidor och fika på Elsas! Kakbuffén…

342 interaktionspoäng på 1 042 följare

Förlorarinlägg

Elsa Andersons Konditori

Ska du åka Kristinaloppet eller Engelbrektsloppet och vill starta med en riktigt bra skidåkarfrukost? Vi tar emot förbeställningar på frukost innan loppen den 10 och 11 februari från kl 8. Elsas Skidåkarfrukost för 90 kr / pp. • Havregrynsgröt • Smörgås med ost/skinka • Ägg •…

87 interaktionspoäng på 1 042 följare
Elsa Andersons Konditori

Elsas julklappstips, kaffe, te, marsipangris, chokladpraliner, vår fina bricka eller kanske ett presentkort? ???????????? Illustration av @annagorandesign

98 interaktionspoäng på 1 042 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.