71

Instagram-analys av

Timrå IK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Timrå IK. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 41 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Timrå IK publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
78
Följarskara
55
Frekvens
60
Följare
5,4K
Interaktioner
10,6K
Interaktioner per inlägg
885
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
3,8

Vinnarinlägg

Timrå IK

Vi jublar för serieseger och för kvällens starka seger! ????????????⚪️ #timraik (Foto: Jessica Ström/Pic-Agency)

1 603 interaktionspoäng på 5 379 följare
Timrå IK

Vinst 2-0 mot BIK Karlskoga och nu är vi klara för hockeyallsvensk final!!! ????????????⚪️ #timraik (Foto: Andreas Planck/Pic-agency)

1 592 interaktionspoäng på 5 379 följare

Förlorarinlägg

Timrå IK

Vinn Bilen! Har du köpt en lott? Det börjar dra ihop sig i billotteriet. Det finns fortfarande lotter kvar att köpa. Beställ din lott genom bokningsformulär på hemsidan eller skicka ett mail till [email protected] Lotteriet är samarbete mellan Timrå IK och Bilbolaget där överskottet…

226 interaktionspoäng på 5 379 följare
Timrå IK

Boka biljetter till lördagens match redan nu! ????⚪️ Mer info om eventet finns att läsa på timraik.se #timraik #Repost @hockeyallsvenskan_official with @get_repost ・・・ Missa inte Coke Zero Hero VR i NHK arena på lördag!

329 interaktionspoäng på 5 379 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.