66

Instagram-analys av

Wine iPass

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Wine iPass. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Wine iPass publicerar ett inlägg igenomsnitt 17,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
2,0K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
71,4
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
17,8

Vinnarinlägg

Wine iPass

Vi älskar stora flaskor. Vi har över 30 magnum flaskor från Piemonte som du kan beställa hem direkt till din dörr som privat person eller till restaurang i Sverige????

115 interaktionspoäng på 2 006 följare
Wine iPass

Lange Nebbiolo from Emilio Vada soon to be delivered ???? with a gift Olive oil from Sabino Leone

114 interaktionspoäng på 2 006 följare

Förlorarinlägg

Wine iPass

Vilka fina ord!! Det är såna meddelanden som värmer extra mycket ???? Tack @molinvin

26 interaktionspoäng på 2 006 följare
Wine iPass

Tom de gamla slottsspökena skålade

34 interaktionspoäng på 2 006 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.