65

Facebook-analys av

Polisen nordvästra Skåne

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Polisen nordvästra Skåne, baserad i Helsingborg i Skåne. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Polisen nordvästra Skåne publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Polisen nordvästra Skåne för oengagerande inlägg. De 37 092 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Polisen nordvästra Skåne. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
27
Följarskara
86
Frekvens
100
Följare
37,1K
Interaktioner
38,3K
Interaktioner per inlägg
383
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
16,8

Vinnarinlägg

Polisen nordvästra Skåne

HELSINGBORG: DET KOM ETT MEJL... "Vi skulle vilja ge den polisman "Dagens Ros" som parkerade sin tjänstebil och gick in/ut på fotbollsplanen på Planteringens lekplats 18 mars och börjar att spela fotboll helt spontant med " småknattarna " en liten stund. Detta…

3 800 interaktionspoäng på 37 092 följare
Polisen nordvästra Skåne

HELSINGBORG: FAST VID GRÄNSEN På söndagsmorgonen rullar en personbil av färjan från Helsingör. På den svenska sidan pågår som bekant gränskontroll och bilen vinkas in för en rutinkontroll av gränspolisen. Mannen bakom ratten kan dock inte, på ett övertygande sätt, berätta vem han…

1 817 interaktionspoäng på 37 092 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Polisen nordvästra Skåne

LANDSKRONA: VAD VET DU OM DOPING? I veckan startar kampanjen Redo för dopning där Landskrona stad och ett flertal lokala gym vill slå hål på vanliga myter om dopning. Vi har gjort ett test där du kan kolla vad du vet om dopning och få faktabaserade svar från riktiga experter. För en sak…

Redo för dopning? - Ett digitalt dopningstest

Redo för dopning är ett digitalt dopningstest där du kan testa dina kunskaper om dopning.

18 interaktionspoäng på 37 092 följare
Polisen nordvästra Skåne

FREDAGSQUIZ:RÄTT SVAR X. 113 13 Ring för att få eller lämna information vid allvarliga olyckor och kriser. Ring ALDRIG 112 om du/ni inte behöver akut hjälp och är i nöd. Läs mer:https://112utmaningen.se/ Trevlig helg!

24 interaktionspoäng på 37 092 följare

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Syftet med Polisen nordvästra Skånes Facebooksida är att informera om vår verksamhet och att vara ännu mer tillgänglig för de boende i nordvästra Skåne.