62

Instagram-analys av

Växjö - Europas Grönaste Stad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Växjö - Europas Grönaste Stad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Växjö - Europas Grönaste Stad publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Växjö - Europas Grönaste Stad för oengagerande inlägg. De 5644 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Växjö - Europas Grönaste Stad. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
44
Följarskara
55
Frekvens
96
Följare
5,6K
Interaktioner
16,0K
Interaktioner per inlägg
145
Interaktioner per följare
2,8
Inlägg per vecka
14,0

Vinnarinlägg

Växjö - Europas Grönaste Stad

Bussresa från Örebro med 3 fina pinnar hem! Härligt att ha min bussgranne Viktor Fasth tillbaka efter OS. Dagens låt-tips är ännu en feelgood dänga, ”End of the line” med Traveling Wilburys! Den är perfekt att börja fredagen med när ni vaknar imorn, riktig helgkänsla!! Hoppas alla…

409 interaktionspoäng på 5 644 följare
Växjö - Europas Grönaste Stad

Vinst mot Rögle idag med 5-0, ruggigt stabil insats! Målskyttarna @_eliaspettersson och @joelpersson94 drar på sina gladaste miner innan de ska köra lite extra efter matchen! Dom är alltid kvar efter träningar och matcher och tränar på sina individuella grejer, såna grabbar unnar man…

344 interaktionspoäng på 5 644 följare

Förlorarinlägg

Växjö - Europas Grönaste Stad

För mig blir det alltid sen frukost, ofta på nyöppnade ETC @etcbokcafevaxjo På klostergatan. #govaxjo #växjöcity

30 interaktionspoäng på 5 644 följare
Växjö - Europas Grönaste Stad

Eftermiddagsfika med härliga arbetskollegor på Arkitektbolaget. #govaxjo #arketyphus #parhus #torparängen

49 interaktionspoäng på 5 644 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.