57

Facebook-analys av

Slice of life Visby

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Slice of life Visby. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 15 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Slice of life Visby publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,1K
Interaktioner
2,7K
Interaktioner per inlägg
115
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Slice of life Visby

Marie Plosjö konst finns på följande platser. Las Vegas Miami Visby Göteborg Dubai. follow https://www.instagram.com/marieplosjo www.sliceoflife.se

661 interaktionspoäng på 1 123 följare
Slice of life Visby

i December öppnar Slice of life 5 nya gallerier i Sverige. Vi kommer snart presentera våra konstnärer som vi valt att sammarbeta med 2018. Vi kommer även att öppna upp Dubai Miami i Januari 2018. www.sliceoflife.se

327 interaktionspoäng på 1 123 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Slice of life Visby
9 interaktionspoäng på 1 123 följare
3 mån sedan
Slice of life Visby

Gallery of music art LAS vegas

11 interaktionspoäng på 1 123 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.