66

Facebook-analys av

Egnells Bryggeri i Eksjö

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Egnells Bryggeri i Eksjö. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Egnells Bryggeri i Eksjö publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
92
Följarskara
51
Frekvens
15
Följare
1,0K
Interaktioner
702
Interaktioner per inlägg
100
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
0,3

Vinnarinlägg

Egnells Bryggeri i Eksjö

God Jul & Gott Nytt År!

205 interaktionspoäng på 1 005 följare
Egnells Bryggeri i Eksjö

Anrika Lennarts Konditori har tagit fram ett bröd bakat på bland annat urlakad malt (s.k. drav) från vår öltillverkning! Mycket roligt tycker vi!

124 interaktionspoäng på 1 005 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Egnells Bryggeri i Eksjö

Såhär kul hade vi i somras! #egnellsjästbryggare

14 interaktionspoäng på 1 005 följare
Egnells Bryggeri i Eksjö

Då är den släppt!

50 interaktionspoäng på 1 005 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.