56

Facebook-analys av

Ölandsmäklaren AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ölandsmäklaren AB, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ölandsmäklaren AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
53
Frekvens
54
Följare
3,9K
Interaktioner
5,8K
Interaktioner per inlägg
150
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

Ölandsmäklaren AB

Nu är det dags att förbereda kalender inför 2018 och liksom förra året så tänkte vi att ni får välja omslagsbild! Vilken gillar ni mest? Bild 1 med utsikt från fyren eller bild 2 med kossan vid strandkanten? Kommentera så räknar vi röster söndag kväll!

388 interaktionspoäng på 3 947 följare
Ölandsmäklaren AB

Soluppgången idag, så härlig!

342 interaktionspoäng på 3 947 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 2)
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj, Göteborg 25 maj eller Malmö 26 september.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ölandsmäklaren AB

Trött på hemmet? Här kommer 7 bra tips för dig som vill ha lite förändring men som kanske inte känner dig redo för att flytta.

Förnya hemmet utan renovering – 7 tips

Ibland krävs det inga drastiska åtgärder för att få hemmet att kännas som nytt. Vi har samlat de bästa tipsen som inte kräver renovering.

24 interaktionspoäng på 3 947 följare
Ölandsmäklaren AB

Några timmars sol fick vi nu i veckan... Kom in på kontoret och hälsa på – vi har öppet måndag till fredag mellan kl. 9 och 17!

35 interaktionspoäng på 3 947 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Välkommen till Din mäklare på Öland! Personlig service och omtanke genom hela husaffären är vårt motto. Nöjda kunder är vårt mål.