73

Instagram-analys av

Roxanne Skoglund

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Roxanne Skoglund. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*73, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Roxanne Skoglund publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
84
Frekvens
56
Följare
34,1K
Interaktioner
69,3K
Interaktioner per inlägg
3,1K
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
2,7

Vinnarinlägg

Roxanne Skoglund

Dagens outfitta! Det är så jävla kallt ute, så jag tänkte att det skulle vara bra att sätta på sig en tjocktröja liksom! #girls

6 216 interaktionspoäng på 34 120 följare
Roxanne Skoglund

Cha cha bloggen! Asså har ni sett mina nya tv-bänk? ???? så jävla fin! Visst? #smileplease #girls

5 586 interaktionspoäng på 34 120 följare

Förlorarinlägg

Roxanne Skoglund

Någon som är intresserad av att köpa min 1 år "gamla" soffa!? Pm vid intresse ????

806 interaktionspoäng på 34 120 följare
Roxanne Skoglund

#kalklitir #kalklitirinmaking #concreteprimo

876 interaktionspoäng på 34 120 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.