64

Facebook-analys av

Ornässtugan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ornässtugan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ornässtugan publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
53
Frekvens
60
Följare
2,1K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
185
Interaktioner per följare
3,2
Inlägg per vecka
3,8

Vinnarinlägg

Ornässtugan

Fantastiska färger vid Ornässtugan denna kyliga novembermorgon. Natten har varit kall, små isflak har bildats och glider ljudlöst fram över vattenspegeln på Ösjön. Vintern är på gång.

397 interaktionspoäng på 2 147 följare
Ornässtugan

Isen kryper ut från land vid Ornässtugan och börjar bli redo att ta över Ösjön.

256 interaktionspoäng på 2 147 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ornässtugan

Trevlig helg önskar Ornässtugan med en mysig bild från den medeltida valvkällaren under byggnaden.

104 interaktionspoäng på 2 147 följare
Ornässtugan

Det är så vackert när frosten strör sitt glitter över hus och mark vid Ornässtugan.

197 interaktionspoäng på 2 147 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.