63

Instagram-analys av

Madame Nyberg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Madame Nyberg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Madame Nyberg publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
71
Följare
1,6K
Interaktioner
2,8K
Interaktioner per inlägg
117
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
6,9

Vinnarinlägg

Madame Nyberg

Stick-Cafe-tjejerna får Kardemumma-kaka idag. Mumsfilibabba????

265 interaktionspoäng på 1 596 följare
Madame Nyberg

Älskar detta ställe. Paella när den är som bäst. På plats. Gott slut på er allahopa

227 interaktionspoäng på 1 596 följare

Förlorarinlägg

Madame Nyberg

Idag kör vi sista rycket inför jul. Öppet from nu och fram till klockan 15 eller så länge det kommer kunder. Vi kör 50% Rabatt på ord priser på allt juligt som finns kvar i butiken. Varm Välkommen finisar????????????????????????

54 interaktionspoäng på 1 596 följare
Madame Nyberg

Nu har svanarna kommit hem igen. 21x22x18 cm. Kostar 199kr

71 interaktionspoäng på 1 596 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.