65

Facebook-analys av

Coop Extra Nacksta

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Coop Extra Nacksta. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Coop Extra Nacksta publicerar ett inlägg igenomsnitt 15,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,1K
Interaktioner
2,4K
Interaktioner per inlägg
25,6
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
15,0

Vinnarinlägg

Coop Extra Nacksta

———— Tävlingen är nu avslutad! ———— ✨✨ TÄVLING ✨✨ Vill Du vinna den här lådan? Vi har samlat ihop resterna efter julen och fyllt lådan med glögg, ädelost, pepparkakor, polkagrisar, ananas och maaaassor av godis. Och detta vill vi bli av med! För att tävla vill…

309 interaktionspoäng på 1 093 följare
Coop Extra Nacksta

✨✨ Tävlingen avslutad ✨✨ Tack alla ni som var med och tävlade! Vinnaren är utsedd och lådan går till Anki Edlundh Berglund, som vill dela ut godsakerna till de äldre pensionärerna. Fint, tycker vi på Coop Extra och hoppas att det ska smaka! ????

83 interaktionspoäng på 1 093 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Coop Extra Nacksta

⭐️ Facebook kalendern 2017 ⭐️ ???????????????????????????????????????? Lucka nr 24... Nu är julafton äntligen här! 24:e och sista luckan i vår julkalender öppnas idag! Som en julklapp från oss till er har vi 50% rabatt på all glögg i butiken! ???? Välkommen in och köp dina…

4 interaktionspoäng på 1 093 följare
Coop Extra Nacksta

Här kommer öppettiderna för julhelgen: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Julafon: kl 07-16 Juldagen: kl 10-22 Annandag jul: 7-22 Vi önskar er alla en God Jul! Välkomna in till oss ????

4 interaktionspoäng på 1 093 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.