65

Facebook-analys av

Endre IF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Endre IF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Endre IF publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
54
Frekvens
93
Följare
2,7K
Interaktioner
6,6K
Interaktioner per inlägg
75,1
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
13,0

Vinnarinlägg

Endre IF

VM-GULD FÖR SVERIGE OCH SARA STEEN! ???????????? ????????????????????????????????????????????????

626 interaktionspoäng på 2 693 följare
Endre IF

SEGER MOT MORA! ???? I en match med en galen avslutning lyckas vi till slut göra 4-3 på övertid och får med oss två poäng från denna match! Våra målskyttar: Steen, Svanström, Ruthström, Moberg Tack till er 825 personer i publiken ???? Vi ses väl nästa helg också? Redan på söndag…

251 interaktionspoäng på 2 693 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Endre IF
6 interaktionspoäng på 2 693 följare
2 mån sedan
Endre IF

Vår grymma samarbetspartner Gotlandshem har just nu en RIKTIGT BRA tävling på Instagram där du kan vinna en VIP-loge till dig och ett gäng polare???????????? Spana in @gotlandshem på Instagram för att se hur de deltar i tävlingen ???????? #klappaförgotländskseger #gotlandshem

7 interaktionspoäng på 2 693 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.