62

Facebook-analys av

Färjestad BK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Färjestad BK. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Färjestad BK publicerar ett inlägg igenomsnitt 25,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Färjestad BK för oengagerande inlägg. De 82554 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Färjestad BK. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
12
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
82,6K
Interaktioner
164,8K
Interaktioner per inlägg
555
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
25,8

Vinnarinlägg

Färjestad BK

En bra kväll!

FBK körde över HV71

Färjestad - HV71 8-2 (2-1, 2-1, 4-0). Hemmalaget var bättre från start och hade 4-2 efter två perioder. I sista spelade man ut HV rejält och gick ifrån till storseger, 8-2. Gustav Rydahl och Morgan Ellis gjorde två mål var.

4 902 interaktionspoäng på 82 554 följare
Färjestad BK

Vilken härlig vändning!

FBK vände i tredje mot Växjö

Växjö - Färjestad 2-4 (0-1, 2-0, 0-3). FBK stod för en stark inledningsperiod och tog ledningen. I mittenakten var det ombytta roller och Växjö vände till 2-1. Men FBK vände tillbaka i tredje efter en imponerande insats, gjorde tre mål i perioden och vann med 4-2.

4 901 interaktionspoäng på 82 554 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Färjestad BK
27 interaktionspoäng på 82 554 följare
3 mån sedan
Färjestad BK

Vi skulle vilja be dig om hjälp att svara på en undersökning i syfte att utvärdera ett sponsorsamarbete, och frågorna handlar om vad du tycker om samarbetet. Undersökningen tar 2-4 minuter och du är självklart anonym.

42 interaktionspoäng på 82 554 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.