62

Facebook-analys av

Risfjells Sameslöjd, Vilhelmina

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Risfjells Sameslöjd, Vilhelmina. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Risfjells Sameslöjd, Vilhelmina publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,9K
Interaktioner
4,0K
Interaktioner per inlägg
153
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Risfjells Sameslöjd,…

Idag är det officiellt från kungahuset att H.M.Konung Carl XVI Gustaf besöker Vilhelmina kommun 10 feb under www.helgen där Vilhelmina kommun står som värd och inbjudare med anledning av 100 års jubileet av inlandsbanans sträckning till Vilhelmina. H.M.Konung Carl XVI Gustaf kommer att…

373 interaktionspoäng på 1 904 följare
Risfjells Sameslöjd,…

Nu är sista stygnet lagt i brodyren och sista skåran skuren i gravyren inför Jokkmokks vintermarknad. Vi syns i Jokkmokk to 1 feb-lö 3 feb kl.10.00-18.00 i Ajabyggnaden,Röda gången. Ingången är på baksidan av Ajtte museum. Välkomna!

244 interaktionspoäng på 1 904 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Risfjells Sameslöjd,…

Från Orrestaare trevliga samiska dag på museet i Örnsköldsvik igår lördag kopplade vi idag av med en tur till Lycksele för att njuta av en god konsert med Hemvärnets musikkår på MB. Leif Karlsson som Doris musicerade med i Hedvig Eleonora kyrka 5 feb ledde kåren med elegans som…

40 interaktionspoäng på 1 904 följare
Risfjells Sameslöjd,…

Imorgon är det Skyltsöndag och på hemmaplan finns Sven-Åke med hjälp av Gunilla och bjuder på kaffe och hembakta kakor och lite tävlingar 14.00-18.00 Hjärtligt Välkomna till oss Downtown i butiken.

45 interaktionspoäng på 1 904 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.