63

Instagram-analys av

Järbo Garn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Järbo Garn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Järbo Garn publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
66
Frekvens
73
Följare
17,2K
Interaktioner
76,3K
Interaktioner per inlägg
509
Interaktioner per följare
4,4
Inlägg per vecka
7,6

Vinnarinlägg

Järbo Garn

Varför inte göra 2018 till året då du stickar din första islandströja? På www.jarbo.se/taggar/kammeborniaafmaeli hittar du massvis av smarta tips och fin vägledning från @kammebornia, vars ljuvliga Afmæli-tröja du ser på bilden. Själva mönstret hämtar du gratis via…

1 050 interaktionspoäng på 17 235 följare
Järbo Garn

Tack för all den kärlek och uppskattning ni visat under det gångna året ???? :: Our #bestnine ????

1 048 interaktionspoäng på 17 235 följare

Förlorarinlägg

Järbo Garn

Nu bjuder vi på en helt ny gratis beskrivning – babyponcho, tights och mössa i Junior! Spana in, ladda ned och skriv ut mönstret via www.jarbo.se/beskrivningar, sök bara på 92138 :: New free pattern in our baby yarn Junior. Available in Swedish via www.jarbo.se/beskrivningar

101 interaktionspoäng på 17 235 följare
Järbo Garn

Är du på jakt efter en värmande julklapp till någon i din närhet?

264 interaktionspoäng på 17 235 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.