70

Instagram-analys av

IF Elfsborg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från IF Elfsborg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. IF Elfsborg publicerar ett inlägg igenomsnitt 25,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
63
Frekvens
100
Följare
14,5K
Interaktioner
19,0K
Interaktioner per inlägg
793
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
25,5

Vinnarinlägg

IF Elfsborg

Välkommen tillbaka, Stefan! #vitillsammans #elfsborg

2 982 interaktionspoäng på 14 457 följare
IF Elfsborg

IF Elfsborgs nya tränarstab som presenterades på gårdagens medlemsmöte. Jimmy Thelin blir ny manager med Tobias Linderoth och Miguel Beas som assisterande. Läs mer på elfsborg.se #Elfsborg #VITillsammans

1 313 interaktionspoäng på 14 457 följare

Förlorarinlägg

IF Elfsborg

ANMÄL DIG TILL CAMP ELFSBORG FOTBOLLSKOLA 2018! Camp Elfsborg Sommarfotbollsskola blir mer populär för varje år, och nu siktar vi in oss på 2018! Camp Elfsborg erbjuder ännu en gång killar och tjejer 10–14 att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling och få…

230 interaktionspoäng på 14 457 följare
IF Elfsborg

Idag, måndag 5/3, släpps biljetterna till vårens allsvenska matcher på Borås Arena. Säkra dina biljetter till flera heta matcher! Framåt gulsvart! #Elfsborg #ViTillsammans DIREKTLÄNK FINNS I BIO!

298 interaktionspoäng på 14 457 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.