65

Instagram-analys av

Nya Moderaterna

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Nya Moderaterna. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Nya Moderaterna publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
61
Frekvens
88
Följare
12,4K
Interaktioner
51,3K
Interaktioner per inlägg
374
Interaktioner per följare
4,1
Inlägg per vecka
11,6

Vinnarinlägg

Nya Moderaterna

I dag har Alliansens partiledare träffats hemma hos Ulf Kristersson i Strängnäs för diskussion och planeringen inför valåret. Vi ser med hoppfullhet fram emot en valseger tillsammans nästa år!

1 002 interaktionspoäng på 12 366 följare
Nya Moderaterna

Grattis till OS-guldet Charlotte Kalla ⭐️

925 interaktionspoäng på 12 366 följare

Förlorarinlägg

Nya Moderaterna

I dag medverkade gruppledare @tobiasbillstrom i @maloueftertio. Vi tar samhällsproblem på allvar medan regeringen saknar förmåga att lösa dem. Vi vill ta ansvar för ekonomin, förbättra integrationen, upprätthålla lag och ordning samt korta köerna i vården.

62 interaktionspoäng på 12 366 följare
Nya Moderaterna

I dag har Beatrice Ask utsetts till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. I en värld där det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet blir dessa frågor allt viktigare. Läs mer via länken i bio.

66 interaktionspoäng på 12 366 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.