60

Instagram-analys av

Atea Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Atea Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Atea Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
53
Frekvens
62
Följare
1,6K
Interaktioner
5,2K
Interaktioner per inlägg
119
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
4,5

Vinnarinlägg

Atea Sverige

Vi bjuder på några highlights från vår tid i buren. #ateashjälpandehänder #mh2017 #barnärintetillsalu

323 interaktionspoäng på 1 593 följare
Atea Sverige

Winter is coming. God Jul från oss alla på Atea.

187 interaktionspoäng på 1 593 följare

Förlorarinlägg

Atea Sverige

Gör som Carl-Magnus Lind, produktansvarig Atea eShop, han flyger in i det nya året tillsammans med våra partners. #ateaeshop #ateapartner #bodyflightsthlm

58 interaktionspoäng på 1 593 följare
Atea Sverige

Våra traineer fortsätter dela med sig om sin vardag som trainee. Nu är det Andreas Runérs tur. Länk i bio ???????? #trainee #ateatp2b #bloggare

77 interaktionspoäng på 1 593 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.