76

Facebook-analys av

Julius och Björn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Julius och Björn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*76, vilket är 53 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Julius och Björn publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
82
Följarskara
71
Frekvens
53
Följare
23,5K
Interaktioner
68,3K
Interaktioner per inlägg
1,3K
Interaktioner per följare
2,9
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Julius och Björn

Julius och BjörnHjälpen - NU går vi in i buren!! ???? Bössan: https://bossan.musikhjalpen.se/insamling/julius-och-bjornhjalpen

5 804 interaktionspoäng på 23 487 följare
Julius och Björn

Julius och PluppHjälpen - NUUUU färgar Björn sitt hår knallblått och Julius blir klippt med morakniv????

4 813 interaktionspoäng på 23 487 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Julius och Björn

Vi ber er alla läsa detta! ???? Vi bor som ni vet i en liten by som heter Orsa där alla i princip känner alla, Varje år har Orsa ungdomskör där Björn är medlem en show. Till den showen tar alltid Mona och hennes sambo ledigt och kommer till Orsa för att hjälpa till hela veckan.. Mona är…

Click here to support Hjälp vår mamma att andas igen organized by Ellen Berggren

Hjälp oss att ge mamma en chans till ett nytt liv (English description at the end of the page). Mamma har sedan 2004 haft ledgångsreumatism vilket innebär inflammationer i kroppens leder. Under 2016 fick hon svåra problem med lungorna. Hennes lungor har blivit systematiskt nedbrutna och kan inte...

36 interaktionspoäng på 23 487 följare
Julius och Björn

Julius & BjörnHjälpen skramlar inför 12 mil på skridskor med Emil Andersson :)

57 interaktionspoäng på 23 487 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.