61

Instagram-analys av

Märta och Chokladbiten

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Märta och Chokladbiten. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Märta och Chokladbiten publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
52
Frekvens
68
Följare
2,3K
Interaktioner
14,9K
Interaktioner per inlägg
162
Interaktioner per följare
6,3
Inlägg per vecka
6,0

Vinnarinlägg

Märta och Chokladbiten

Ojojoj vilken överraskning!! Märta och Chokladbiten är nominerad till Årets Nyföretagare!!!

644 interaktionspoäng på 2 347 följare
Märta och Chokladbiten

Imorgon blir det saffransbullar!!!! Tillverkade på ekologisk saffran som fått ligga och dra i en cognacssockerlag. Bullarna är fyllda med mandelapelsinfyllning .

300 interaktionspoäng på 2 347 följare

Förlorarinlägg

Märta och Chokladbiten

Butiken är öppen till kl 16 idag ⭐️ Det finns saffransmandelkakor utan gluten och mjölkprotein, (lika gott som en saffransbulle)

71 interaktionspoäng på 2 347 följare
Märta och Chokladbiten

Så här ser öppettiderna ut i butiken fram till nyår

77 interaktionspoäng på 2 347 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.