65

Facebook-analys av

Dömlebacken

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Dömlebacken. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Dömlebacken publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
52
Frekvens
81
Följare
1,9K
Interaktioner
4,9K
Interaktioner per inlägg
69,4
Interaktioner per följare
2,6
Inlägg per vecka
9,6

Vinnarinlägg

Dömlebacken

Måndag den 25 december (v52) öppnar vi för säsongen. Vecka 52 kommer vi att ha öppet 10-16 varje dag. Vecka 01 är det tisdag och torsdag kväll 18-21 samt lördag och söndag 10-16. ÄNTLIGEN! Hjärtligt välkomna! Hjälp oss med att dela detta så att vi når många.

321 interaktionspoäng på 1 850 följare
Dömlebacken

Nu har vi gjort längdspår???? vi har spårat ungefär 3km för både klassiskt och skate. Vi tar ingen spåravgift men ni får gärna bli stödmedlemmar för 50kr om ni gillar det vi gör. swishnr 1231586544. Glöm inte att skriva ditt personnummer (10 siffror) som meddelande. Välkomna ut och njut????????☃️

286 interaktionspoäng på 1 850 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Dömlebacken

På lördag och söndag står jag själv i kiosken bägge dagarna. Vi skulle behöva vara tre till varje dag minst. Är det någon därute som vill hjälpa mig? / Monica

5 interaktionspoäng på 1 850 följare
Dömlebacken
7 interaktionspoäng på 1 850 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.