61

Facebook-analys av

Ölands Skördefest

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ölands Skördefest. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ölands Skördefest publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
56
Frekvens
50
Följare
7,3K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
334
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Ölands Skördefest

Välkommen till Ölands Skördefest! Ikväll inviger vi festen i Vickleby kl 18.00! Musik, trevligheter och prisutdelningar på scenen. Kom och var med!

663 interaktionspoäng på 7 319 följare
Ölands Skördefest

Nu är Ölands Skördefest över för denna gången! Stort och varmt tack till er som bidrog till att festen återigen blev en succé på vår ö! Sponsorer, deltagare, medlemmar, eldsjälar och besökare! Lika värdefulla är ni allihop! Hoppas att ni hade härliga dagar i solen! Nu ser vi fram…

542 interaktionspoäng på 7 319 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ölands Skördefest

Uppföljningsmöte för Ölands Skördefest 19 oktober kl 19.00 (kaffe och smörgås från kl 18.30). Anmälan! Var med och summera och se framåt. Utdelning av pris för bästa installation och årets pumpa-prisvinnare! Välkommen till Hotel Skansen i Färjestaden. Anmäl er till…

34 interaktionspoäng på 7 319 följare
Ölands Skördefest

Vill du medverka i evenemanget Öland Spirar 2018? På torsdag 8 mars har vi informationsmöte kl 18.30 i föreningshuset i Glömminge. Obligatorisk anmälan till mötet senast 7/3 på [email protected] eller 0485-770 20. Välkommen!

77 interaktionspoäng på 7 319 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.