61

Instagram-analys av

Lilla Saluhallen Prästgatan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Lilla Saluhallen Prästgatan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Lilla Saluhallen Prästgatan publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Lilla Saluhallen Prästgatan för oengagerande inlägg. De 2931 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Lilla Saluhallen Prästgatan. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
52
Frekvens
84
Följare
2,9K
Interaktioner
8,4K
Interaktioner per inlägg
78,9
Interaktioner per följare
2,9
Inlägg per vecka
10,5

Vinnarinlägg

Lilla Saluhallen Prästgatan

Dessa två genier har idag öppnat Frösö Handtryck General Store på Storgatan! Gör er själva en tjänst och gå dit. Handla och njut av design i absoluta toppklass. SÅ snyggt & så välgjort!

293 interaktionspoäng på 2 931 följare
Lilla Saluhallen Prästgatan

JULCREW 2017 ????????❤️ Vi har öppet 11-19 Fre & lör. Julafton & juldagen STÄNGT Sen kör vi på ända fram till nyår! #lillasaluhallenprästgatan

251 interaktionspoäng på 2 931 följare

Förlorarinlägg

Lilla Saluhallen Prästgatan

MÅNDAG???????? Men, det är torsdag hela veckan på Prästgatan 42. Ärtsoppa & tjockpannkaka serveras från 11.00-19.00 Ta med eller sitt här. Sitter ni här så går det självklart att dricka punsch till..! Välkomna. #lillasaluhallenprästgatan

7 interaktionspoäng på 2 931 följare
Lilla Saluhallen Prästgatan

GOD JUL! snart..? Nu är det hög tid att boka jullådan om man ska hinna få någon! Skicka ett PM på Facebook eller ett mail till [email protected] eller 063-101576 Vill du boka bara en nitritfri julskinka? Det går! Först till kvarn. #lillasaluhallenprästgatan

12 interaktionspoäng på 2 931 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.