64

Facebook-analys av

Krusenstiernska teatern

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Krusenstiernska teatern. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Krusenstiernska teatern publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
53
Frekvens
51
Följare
3,7K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
316
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Krusenstiernska teatern

DUBBELTRUBBEL - är namnet på årets skrattfest här på Krusenstiernska! Premiär den 28/6. Biljettsläpp nästa torsdag 14/12. För mer info besök:

424 interaktionspoäng på 3 740 följare
Krusenstiernska teatern

BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA! Skynda att boka till sommarens härliga fars DUBBELTRUBBEL på Krusenstiernska Teatern. Spelas 28/6-28/7. Biljetter hittar du här:

343 interaktionspoäng på 3 740 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Krusenstiernska teatern

Hej alla som gillar Krusenstiernska Teatern. I morgon efter lunch kommer vi äntligen kunna avslöja vad som kommer att spelas i sommar här på vår härliga utomhusscen. Biljetterna till denna skrattfars kommer att släppas den 14 dec.

217 interaktionspoäng på 3 740 följare
Krusenstiernska teatern

I slutet av juni har otrohetsfarsen DubbelTrubbel premiär och ensemblen består av skådespelarna och komikerna Thomas Petersson, Sussie Eriksson, Johan Petersson och Anna-Karin Palmgren. Även de lokala revyrävarna Martin och Anna Rydell finns med i laguppställningen. Här intervjuas Thomas av…

TV: Thomas Petersson: ”Man kan tro att Johan och jag är gifta”

Massor av missförstånd när sommarens föreställning på Krusenstiernska presenterades.

269 interaktionspoäng på 3 740 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.